Димитър Бербатов коментира ситуацията в ЦСКА

OFFNews 19 февруари 2021 в 20:09 3168 0

Снимка berbatov.com

Бившият ас на националния отбор по футбол Димитър Бербатов коментира ситуацията в ЦСКА през последните няколко дни. Голмайсторът на България за всички времена сподели, че всички сме хора и понякога в плод на емоция преминаваме някои граници.

Повод за думите му стана изявлението на собственика Гриша Ганчев, че се оттегля след критична декларация на фенове от групировката "Офендърс". Привържениците реагираха остро на продажбата на водещия реализатор Али Соу, като изразиха опасенията си от поредна "нулева" година на "Българска армия".

"Деветката" отчете, че всеки прави грешки и последните събития несъмнено вредят на отбора.

Ето какво написа Бербатов в блога си:

Обявеното от Гриша Ганчев оттегляне от ЦСКА след обвинения от фенове

Тази седмица имаше доста трусове на "Армията", свързани с намеренията на собствениците да се оттеглят от клуба. Не съм запознат с подробностите, защото винаги има нещо, което се случва зад кулисите, но, разбира се - това са лоши новини за всички свързани с клуба! Дали е заради финансови проблеми, дали са лични причини, дали е заради тази декларация на определена част от феновете, дали е заради трансфера на Соу (за него по-долу), всички трябва да си извадят нужните поуки от случващото се!

Не искам да коментирам, ако е свързано с издържането на клуба, но ако е личен мотив, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си позволя да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, винаги има момент, когато търсим добрата дума, добрата реакция, одобрението!

Всеки носи своето достойнство, а когато от другата страна стои неблагодарност, понякога може да става дума точно затова, колкото и банално да звучи. А когато се съберат много различни проблемни фактори на едно място, лесно може да се премине границата. И в момент на емоция или не - човек да реши да прекрати това, което прави.

Задавайки си въпроса: "Заслужава ли си!?" Казано на прост език - "Аз направих/правя толкова за отбора, а получавам само ирония, обиди, неблагодарност... Заслужава ли си!?"

Всеки трябва да си знае ролята и мястото, когато става въпрос за подобни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим грешки постоянно... Ако обаче правиш една и съща грешка винаги, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!", размишлява Димитър Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови