Чилийска машина на Байерн Мюнхен е все по-близо до Барселона

OFFNews 03 август 2018 в 15:41 1267 0

Халфът на Байерн Мюнхен Артуро Видал е почти сигурно ново попълнение на Барселона, съобщават водещите италиански и испански медии.

Чилийският национал беше с единия крак в Интер, но "нерадзурите" се забавиха да завършат сделката, защото Лука Модрич им беше приоритет. В крайна сметка на "Джузепе Меаца" ще търсят трети вариант, тъй като Реал Мадрид отказа да го продаде.

Каталунците пък ще платят 30 милиона евро за Видал, който има договор с Байерн до следващото лято. Тази сделка повече устройва баварците, защото Интер щеше да го вземе под наем.

В Барса чилиецът ще смени Паулиньо, който след световното първенство изненадващо се завърна в Китай. Очаква се следващата седмица Видал да мине медицински прегледи в испанския първенец, след което официално да бъде представен като ново попълнение.

Очевидно на "Камп Ноу" искат да подновят оредялата халфова линия. Припомняме, че вчера се появи информация, че Барселона има интерес и към полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. 

Според вестник "Tuttosport" в слуховете за интереса на каталунците към французина има голяма доза истина, защото новият спортен директор на Барса Ерик Абидал се е срещнал с футболиста в Лос Анджелис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови