"Братът на Бербатов от друга майка" псувал на майка

OFFNews 03 ноември 2017 в 12:44 3683 0

Нареченият от Димитър Бербатов "мой брат от друга майка" френски защитник Патрис Евра стана печално известен преди мача от Лига Европа между Олимпик Марсилия и Витория Гимараеш.

36-годишният французин, който се бори с расовите предразсъдъци, се сби по време на загрявката с фенове от Марсилия и получи червен картон още преди мачът да е почнал. Евра обвини феновете за инцидента, но и те не му останаха длъжни, като разказаха своята версия за инцидента пред Радио Монте Карло.

"По време на загрявката започнахме да се закачаме с Евра по повод формата му в последните мачове. Нападателите тренираха удари към вратата, а незнайно защо и Евра се включи в заниманието.

Той обаче не целеше вратата, а феновете по трибуните. Едва ли за един професионалист, макар и защитник, е трудно да уцели вратата. При един от поредните му шутове топката уцели наш приятел в главата. След това той започна да ни обижда. Така започна всичко.

Атмосферата се нажежи. Не мога да го цитирам, но в думите му се съдържаха обидни закани към нашите майки. Това ни провокира да му потърсим сметка. Не оправдавам нашето поведение, но това, което той направи - да ритне в главата един от нас, е непростимо. Той няма повече място в Марсилия", казва привърженик с името Вилям.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови