Ботев атакува Лига Европа с Неделев и нов бразилец

ОFFNews 05 юни 2017 в 11:18 1829 0

Снимка Спортал

Ботев Пловдив започна рано подготовка заради участието в предварителните кръгове на Лига Европа. Добрата новина е присъствието на Тодор Неделев. Халфът беше сред първите, които се появиха на сбора в Коматево.

Левичарят играе под наем от Майнц 05, но след смяната на треньорското ръководството в немския тим най-вероятно ще остане при „жълто-черните”. Тошко помогна много за спечелване на Купата на България преди малко повече от седмица.

Иначе в първата тренировка взеха участие 20 футболисти, сред които и новото попълнение 25-годишният Алваро Джулиано. Халфът за последно играе в бразилската серия D, а преди това е носил екипа на Ботафого (2012/3), Монте Азул (2014) и Бататайс (2015). Тойще носи екипа с номер 10.

От сбора отсъства полският вратар Даниел Кайзер, а чужденците Меледже и Косоко се очаква да се присъединят към тима в сряда или четвъртък.

Треньорът Николай Киров заяви, че бъдещето на Антонио Вутов и Виктор Генев не зависи от ръководството на тима и двамата трябва сами да решат дали ще продължат с Ботев Пд. Юношите на Левски са желани от родния им тим.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови