Босът на Локо Пловдив: Винаги сме като орел, рак и щука и затова сме на това дередже

OFFNews Последна промяна на 11 юли 2019 в 09:52 822 0

Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели пред "Меридиан мач", че е твърдо против всякаква ревизия на договора за телевизионните права.

В последните дни се направиха опити за опипване на почвата за подобно преразглеждане, но това ще срещне яростната съпротива на ексцентричния бос.

"Виждам, че другите колеги си мълчат, но аз няма да си трая. На мен тези пари ми трябват и искам да продължа да разчитам на тях. Според договора от новия сезон ще има едно увеличение.

В същото време обаче не виждам подобрение на продукцията, която гледаме по стадионите. Парите никак не са малко и е глупаво да рискуваме да ги загубим. В България винаги сме като орел, рак и щука и затова сме на това дередже.

Другите клубове също трябва да покажат, че няма от какво да се оплачем нито от БФС, нито от фирмата, която държи правата. Като вдигнем нивото на футбола, тогава да се пазарим.

Иначе си оставаме царе на цирковете, вместо да правим шоу за публиката", казва Крушарски пред "Меридиан Мач".

От новия сезон парите за тв права са увеличени на 6,5 милиона лева. През миналия сезон сумата за разпределение беше 6 милиона.