Бивш левскар: Събличането на Петев беше неприемливо, фенове искаха да ни бият

OFFNews Последна промяна на 16 март 2019 в 10:24 1336 0

Бившият френски халф на Левски Кевин Бру не си спомня с добро своя престой на "Георги Аспарухов". Бру дойде с големи надежди в "синия" клуб преди около четири години, но се превърна в едно от поредните трансферни разочарования в историята на вековния клуб.

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев. Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката.

Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи", започна Бру.

"При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна.

Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", допълва халфът.

В момента Бру играе за кипърския Аполон (Лимасол), а преди това игра стабилно за английския Ипсуич.