Берое с нулево реми срещу ЦСКА 1948

OFFNews 17 август 2020 в 22:55 2308 0

Снимка Официален сайт на Берое

Отборите на Берое и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой от втория кръг на Първа лига. Заралии обаче могат да съжаляват за изпусната победа, тъй като бяха по-активни през целия двубой, създадоха повече и по-опасни ситуации пред вратата на съперника, но така и не успяха да отбележат във вратата на новака.

Така Берое записа първо равенство пре сезона, след като в първия кръг победиха Левски на "Герена". За ЦСКА 1948 това е второ реми след 2:2 с ЦСКА-София на старта.

"Закономерен резултат. Берое имаха повече положения пред нашата врата след почивката. Разполагахме и с нашите моменти на контра, но не успяхме да си реализираме ситуациите.

Целите ни са във всеки мач да побеждаваме. Равен мач с Берое на техен терен е добър резултат. Още следващата седмица ще търсим коригиране на грешките и победа. Липсваше ни последният пас, чрез който да излезем на чисто голово положение", коментира треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков.

"Не ми хареса това, че не реализирахме головите ситуации. Нямахме самочувствие пред гола, но и ни липсваше малко шанс. Преди почивката играта беше равностойна.

През второто полувреме играхме доста добре. Не успяхме да реализираме усилията на целия отбор. Имаше очевидни симулации. Те лежаха поне 10-15 минути, а продължението беше едва 5 минути", бесен беше наставникът на заралии Димитър Димитров - Херо.

В друг мач от кръга, игран днес, отборите на Царско село и Монтана направиха равенство 0:0 в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!