Балъков: Само помагам на ЦСКА-София

OFFNews 11 март 2017 в 09:42 3544 2

Легендата на българския футбол Красимир Балъков внесе уточнение в думите си пред "Билд", че работи за ЦСКА-София. Според магичния халф преводът не е коректен, а думата, която той е използвал е "съветвам".

В Германия Бала кара различни стажове и курсове във водещи клубове, като не скрива, че иска да се завърне в треньорската професия.

"Видях как е преведено изказването ми в България и държа да уточня, че използвах дума, която буквално преведена означава "съветвам". В това се изразява помощта ми към този отбор.

На "Армията" сега работят много мои приятели и не мога да им откажа да разговарям с тях на футболни теми и да им дам съвет, ако поискат. Помагам и винаги съм готов да помагам на родния ми Етър.

Получил съм много от този отбор, там също имам добри приятели и с каквото мога винаги гледам да съм полезен", коментира Магичния халф пред "България Днес".

В момента 50-годишният Балъков е на стаж в елитния немски Херта, а ще изкара такива и в сензацията РБ Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт. Той вече е дал пре­поръки на армейците за ня­колко играчи от централно­европейския регион и те ще бъдат наблюдавани в следва­щите седмици от отговор­ните фактори за селекцията в ЦСКА.

Балъков също така съдей­ства и при контузии в лагера на отбора. Заради неговите контакти Рафа Перес, Пре­слав Йорданов и Кристиян Малинов бяха изпратени през есента в специализира­на клиника в Щутгарт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

2

Nik68

11.03 2017 в 18:44

То си пише ЦСКА - София. Ама то това е както казвате от Ловеч. А пък и двете са клонинги на фалиралото. И за да не стане грешка, защото явно не сте много в материята на Гришата Ганчев отборчето, което играе в А група, която и аз вече не знам как се нарича. Да го наречем в "елита", въпреки че при нивото на нашия футбол последното си е кощунство.

11751

1

Big Smile

11.03 2017 в 11:48

На кое ЦСКА - фалиралото ило онова от Ловеч?