Ас на Барса се оплака от японците

OFFNews 21 юни 2019 в 11:30 1083 0

Нападателят на Уругвай Луис Суарес определи като несправедливо равенството 2:2 срещу Япония във втория мач на тима си на Копа Америка.

Воденият от Оскар Табарес отбор не успя да постигне втора победа в група "С" на Копа Америка и не гарантира продължаването си напред.

Още в 25-ата минута самураите поведоха в резултата с гол на Коджи Мийоши, но само седем минути след това Луис Суарес изравни от дузпа.

В 59-ата минута отново Коджи Мийоши беше точен за японците. Радостта за азиатците отново беше само седем минути, защото Хосе Хименес се извиси над всички след корнер и заби топката във вратата на Кавашима.

"Като цяло, имахме добър мач. Направихме само две грешки и получихме два гола. На такива турнири трябва да бъдем внимателни.

Разбрахме, че поражението на Япония срещу Чили с 0:4 не отразява силата на техния отбор. Те са бързи и технични.

Японците ни оказаха натиск и ни попречиха да играем нашия футбол. Трябва да коригираме грешките и да подчертаем положителните моменти от играта ни. Създадохме по-добри шансове. Ето защо, равенство оставя горчив вкус", коментира Суарес.

В класирането в групата Уругвай е лидер с 4 точки, следван от Чили с 3 и Япония с 1 точка. На дъното е Еквадор, който утре излиза срещу Чили.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови