Арсенал втори след драма с дузпи, Венгер налита на съдиите

OFFNews 22 януари 2017 в 18:25 3272 0

Арсенал излезе втори в Англия след победа 2:1 над Бърнли у дома.  Драма е слаба дума за за продължението от 7 минути на мача, дадено от съдиите.  Домакините водеха с 1:0 след гол на Шкодран Мустафи и се виждаха победители, въпреки червения картон на Джака още в 65-ата мин.

Във втората минута на продължението Коклен от домакините направи глупава дузпа. Бърнли изравни след удара на Грей от бялата точка. Това вбеси мениджъра на лондончани Арсен Венгер, който беше изгонен. Французинът отказа да влезе в тунела и налетя да бие четвъртия съдия.

Последният едва се отърва от Венгер, когато му налетяха пък гостите. В 7-ата минута на продължението реферът даде дузпа за Арсенал. Защитник на Бърнли  изрита зверски в главата Кошчелни. Повторение обаче показа, че френският национал тръгва от положение на засада.

Алексис Санчес обаче нямаше милост и вкара скъпоценния гол, който прати Арсенал на второ място. "Топчиите" имат 47 точки - с една повече от Тотнъм и с две пред Ливърпул. На 5 отпред е Челси, чийто мач с Хъл Сити е тази вечер.   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!