Агентът на Роналдо: Наградите на УЕФА бяха смешни

OFFNews 31 август 2018 в 11:21 1640 0

Агентът на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, остана крайно разочарован от разпределението на наградите на УЕФА. Причина за това e, че халфът на Реал Мадрид Лука Модрич грабна приза за номер 1 в Европа.

Това е първи подобен приз за хърватина, който беше обявен и за най-добрият футболист на световното първенство в Русия, където с националния си тим завоюва сребърния медал на първенството.

През изминалия сезон Модрич стана носител на купата в Шампионската лига с Реал за трети пореден път, като в турнира се отчете с един гол и една асистенция в 11 мача.

"Футболът се играе между четирите линии на терена и там Кристиано спечели. Вкара 15 гола, носеше Мадрид на гърба си, за да завоюват още веднъж Шампионската лига. Просто е смешно. Срам", каза Мендеш пред португалското издание "Рекорд".

Роналдо не присъства на церемонията в Монако, като според слуховете той не е дошъл на церемонията, тъй като е знаел кой ще е носител на приза.

"Изненада ни отсъствието на Кристиано, но да прави каквото иска", сподели бившият му съотборник в Реал Серхио Рамос, който получи приз за най-добър защитник.

Иначе португалецът бе в основата на третия пореден триумф на "белия балет" в турнира на богатите. През летния трансферен прозорец обаче премина в Ювентус, където ще се цели в нови европейски успехи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки