Тити връща Левски 2014 в Балканската лига

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2017 в 13:52 2611 0

Само няколко дни, след като официално съобщи завръщането си в треньорството, Константин Папазов си пожела БК Левски 2014, чийто президент е именно Тити, да заиграе отново в СИГАЛ УНИКА Балканска лига.

"Много неща научих през годините, сякаш вече помъдрях. Победата е важна, но не и на всяка цена. Ценно е какво оставяш след себе си.

Иска ми се Левски отново да играе в Балканската лига. За това, обаче, ще е нужно по-стабилно финансиране", сподели старият нов наставник на "сините", който вече стяга пищно празненство в Гърция по случай рождения си ден.

"Евентуално участие на Левски в БИБЛ категорично няма да е обвързано с амбиция за трофей. Международната сцена на турнира дава шанс младите ни момчета да се учат и да трупат опит.

А за по-изпълнена със смисъл цел не мога дори да се сетя. Надявам се да имаме възможност отново да сме част от Балканската лига.

Именно с нея са свързани и едни от най-сладките ми мигове като треньор", спомни си още Папазов. За последно БК Левски 2014 бе част от надпреварата през сезон 2015/2016.

"Сините" имат във витрината си общо два трофея от Балканската лига - от 2010-та и 2014 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови