Тити се завърна и разкри подробности за бъдещето на Левски

OFFNews 13 юли 2017 в 13:07 1561 0

Президентът на баскетболния Левски - Константин Папазов, който по-малко от две години след отказването си от занаята, обяви, че именно той ще води "сините" в НБЛ през новия сезон. Тити разкри и подробности относно предстоящата си работа в клуба.

Той сподели, че досегашният треньор Мануел Марков ще бъде негов помощник. Като асистент остава и Димитър Ангелов.

"Единствената причина да се върна е, че това иска сърцето и душата ми. Другото, което ще чуете, са спекулации. Искам да правя това, което ми доставя удоволствие. Общественото мнение ми е голяма слабост. Много ме боли, когато се тиражират неверни неща.

Хората, които са били с мен през последните две години, ще бъдат с мен, докато те искат. Най-вече Мъни и Митко. Взех решение, което може да донесе мъка на някои.

Мануел Марков беше по-щастлив от мен, когато му съобщих решението си. Той има сериозно бъдеще и потенциал. Със сигурност се връщам по-силен психически. Животът е едно голямо училище. Разбрах, че победите на се смисъла на спорта.

В отбора ще бъдат тези играчи, които най-силно желаят да са в Левски. Надявам се връщането ми да помогне и за финансирането на клуба. Мегаломански истории няма да има.

Стратегията ни е следствие на финансовото ни състояние. Вярвам, че това, което съдбата ми е отнела, ще ми го върне в бъдеще. Аз съм много амбициозен, но се радвам и на малките неща. Искам да благодаря на хората, които ни подадоха ръка.

Бюджетът не е много променен, сега ще бъде малко завишен. През миналата година имахме бюджет, който беше четири пъти по-малък от този на женския Берое.

Имам думата на човек, който е близо до Левски, но нямам позволение да му кажа името. Разговарям и с една от телекомуникационните компании. Постепенно ще надигаме глава", каза Константин Папазов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови