Тенис емоции и хокеен маратон в първия уикенд за 2018 г. по спортните канали на Мтел

OFFNews 05 януари 2018 в 13:10 22801 0

Програмата на спортните канали на Мтел през първия уикенд на новата 2018 г. ще предложи на спортните фенове поредната доза тенис емоции.

В събота от 13:30 часа Mtel Sport 1 ще излъчи пряко финала на тенис турнира от сериите ATP 250 в индийския град Пуна. Махаращра Оупън е единственият ATP турнир, който се провежда на територията на втората по население държава в света, като през годините е привличал едни от най-класните тенисисти. Това издание на надпреварата не прави изключение, а за място в съботния финал в битка ще влязат Марин Чилич (Хърватия), Кевин Андерсън (Южна Африка) и френските сънародници Беноа Пер и Жил Симон.

Феновете на хокея със сигурност ще останат много доволни, тъй като в уикенд програмата на спортните канали на Мтел са залегнали цели 4 мача.

Началото на хокейния уикенд-маратон ще бъде поставено в събота от 20:00 часа по Mtel Sport 2 с двубоя между Филаделфия Флайърс и Сейнт Луис Блус. Флайърс са част от най-равностойната дивизия в НХЛ на Изток – Метрополитън, и всяка точка е жизненоважна, за да може тимът да запази шансове за участие в плейофите. От своя страна пък Сейнт Луис води убедително в Централната дивизия на Западната конференция.

Два часа по-късно, от 22:00 по Mtel Sport 1, е началото на сблъсъка между два тима, които преследват участие в плейофите на Запад – Далас Старс и Едмънтън Ойлърс, предвождани от суперзвездата и миналогодишен MVP на редовния сезон - Конър Макдейвид.

В неделния ден от 20:00 часа Mtel Sport 2 ще излъчи класическото съседско дерби между Ню Йорк Айлъндърс и Ню Джърси Девилс, а от 22:00 часа по Mtel Sport 1 е време за сблъсъка между Уинипег Джетс и Сан Хосе Шаркс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!