Роналдо, Меси и Джордан изразиха съболезнования за Брайънт

OFFNews 27 януари 2020 в 13:23 2213 0

Двете най-големи футболни знаменитости в света Кристиано Роналдо и Лионел Меси изразиха съболезнованията си за смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт.

Бившият лидер на ЛА Лейкърс загина в авиокатастрофа, след като хеликоптер с девет души на борда, сред които и една от трите дъщери на Брайънт, се разби в околностите на Лос Анджелис.

"С тъга научих новината за смъртта на Коби и дъщеря му. Той беше истинска легенда и вдъхновения за мнозина. Изказвам своите съболезнования на неговото семейство и приятели, както и на семействата на всички, които са загубили живота си в тази катастрофа. Остани в мир, Легенда", написа Роналдо.

"Нямам думи...Изразявам цялата си любов към семейството и приятелите на Коби. Беше много приятно да се запозная с тях. Ти беше гений. Един от малкото", написа на свой ред Меси.

Великият баскетболист Майкъл Джордан също сподели мислите си.

"Обичах го като по-малък брат. Често разговаряхме, ще ми бъде тъжно без нашите разговори. Той беше яростен противник, един от най-великите, истински творец. Но той не беше само баскетболист, а и чудесен баща, който обичаше семейството си и се гордееше, че дъщеря му също обича баскетбола", коментира Джордан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!