Откриха и марихуана в пробата на Тайгър Уудс

Вижте коктейлът, който е нокаутирал голфъра във фаталната нощ

OFFNews 15 август 2017 в 10:47 2118 1

Тайгър Уудс е имал пет различни лекарства в кръвта по време на ареста, когато беше заловен да спи зад волана насред магистрала през май. Това разкрива доклад на токсилог, оповестен публично от властите в САЩ.

4 от веществата са силни болкоуспокояващи, но петото е THC - химически компонент на марихуаната. Бившият номер  в голфа е на лечение в момента, след като беше бързо освободен от ареста.

Тайгър пледира невинен в шофиране след употреба на алкохол или наркотици. Той се оправда, че е прекалил с лекарствата заради операцията на гърба, която претърпя наскоро. Но май е дръпнал и една трева за по-сигурно.

Все пак се очаква един от най-богатите спортисти да се отърве с участие в 12-месечна програма и условна присъда.  "Както вече казах, аз съм консултирал приема на лекарства с професионалисти, не съм ги взимал на моя глава", сподели Тайгър.

"Просто заради болките в гърба не можех да заспя, стигнах до инсомния. Трябваше да потърся медицинска помощ", добави още най-прочутият голфър, който се завърна  спорта миналата година, но през февруари спря отново заради проблема с гърба.

Ето котейлът, намерен в Тайгър Уудс:

Hydrocodone (Vicodin)
Hydromorphone (Dilaudid)
Alprazolam (Xanax)
Zolpidem (Ambien)
Delta-9 carboxy THC

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови