Изненада - Левски става ЛУКОЙЛ-Левски

OFFNews Последна промяна на 02 януари 2018 в 15:29 21614 0

Константин Папазов

Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта (АМРС) съобщи, че от началото на 2018 г. влиза в сила договор за генерално спонсорство между Баскетболен клуб „Левски 2014” и „ЛУКОЙЛ-България” ЕООД, чиято цел е по-нататъшното развитие и поддържане на високопрофесионално ниво на българския клубен и национален баскетбол.

Според постигнатите договорености, марката ЛУКОЙЛ ще присъства в името на отбора, в залата, официалните и тренировъчните екипи на баскетболистите, както и на други рекламни позиции и продукти.

Старши треньор на отбора остава Константин Папазов, а един от най-успешните български баскетболисти в последните години – Тодор Стойков – поема президентския пост в клуба.

"ЛУКОЙЛ-България” продължава подкрепата си и за детско-юношеската школа и представителния състав на най-успешния български баскетболен клуб - „Академик”, без марката да присъства в названието на клуба.

Административните отговорности по спортно-техническата подготовка на децата, младежите и мъжкия състав на „Академик” са възложени на легендата Петко Маринов, чиито дългогодишен опит и знания ще осигурят приемственост между баскетболните поколения и достойна млада смяна играчи.

Старши треньор на представителния състав на „Академик” остава Георги Давидов. Повече подробности по темата ще бъдат представени на специална пресконференция, за датата и мястото на която ще ви информираме допълнително", пише в прессъобщение, подписано от Сашо Везенков, изпълнителен директор на АМРС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !