Баскетболният ''Хебър'' организира турнир в памет на легендата Спас Натов в Пазарджик

Диана Варникова 23 септември 2022 в 13:34 1294 0

Спас Натов
Спас Натов

Баскетболен клуб "Хебър" и община Пазарджик организират турнир за мъже в памет на легендарния Спас Натов.

Надпреварата в родния град на бившия баскетболист ще се състои със съдействието на кмета на града Тодор Попов, председателя на Младежки спортен клуб "Пазарджик спортува" Ренета Камберова, президента на "Хебър" Янислав Марков и с партньорството на компанията "Lacrima".

Турнирът е на 24 и 25 септември (събота и неделя) в новата зала "Иван Симеонов".

Участие ще вземат домакините от "Хебър" - Пазарджик, ЦСКА, Микс (София) и "Левски 2022" (София). В края на турнира ще бъдат раздадени специални призове за най-добър реализатор, най-добър борец, най-добър подавач, най-добър защитник и MVP на турнира.

"Спас Натов беше легендарен баскетболист, мой съотборник, съученик и добър приятел. Роден в нашия град Пазарджик, той заслужи това признание с харизмата и добротата си. Благодаря от сърце на всички отбори, които потвърдиха участие, благодаря на кмета Тодор Попов и на Ренета Камберова. Силно се надявам да напълним новооткритата спортна баскетболна зала "Иван Симеонов" и да направим незабравим баскетболен празник в името на Спас Натов", коментира председателят на баскетболния "Хебър" Янислав Марков.

Програмата за турнира:

24.09 (събота)

16:30 часа - Откриване
17:00 часа - ЦСКА – Левски 2022
19:00 часа - Хебър Пазарджик – Микс София

25.09.2022 (неделя)

15:00 часа – Мач за трето място
17:00 часа – Финал
19:00 - Награждаване и закриване на турнира

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови