Звезда от UFC губи разсъдъка си

OFFNews 16 март 2019 в 12:10 3935 0

Американската звезда от смесените бойни изкуства Тони Фъргюсън губи разсъдъка си, алармираха негови близки. Тревожното състояние на Фъргюсън беше потвърдено и от шефа на UFC Дейна Уайт.

"Тони има големи лични проблеми и се надявам да ги оправи", коментира Уайт. За капак стана ясно, че съпругата му Кристина е подавала пет оплаквания срещу него в полицията в Ориндж Каунти заради поведението му. В една от жалбите е описано детайлно състоянието на боеца, който трябваше да се бие с Хабиб Нурмагомедов, но боят пропадна в последния момент, след като Фъргюсън се спъна в кабел докато даваше интервю и получи сериозна травма.

"Тони не е наред с главата. Веднъж ме събуди през нощта, за да ми каже, че навън има наводнение, но не бива да се притеснявам, защото е купил лодка и ще доплуваме до безопасен остров. След това заспа. Друг път ме обвини, че тегля пари от сметката ни, за да избягам със сина ни в Италия. На 15 февруари пък ми каза, че синът ни е прероден Иисус Христос, също като него. Аз пък съм била вещица.

Намали мощността на хладилника, за да спре камерите, които според него били инсталирани вътре. След това счупи огледалото в банята, за да се увери, че отзад няма никой. Няколко дни по-късно каза, че се е записал на психолог. Отидохме на адреса, но на мястото нямаше никаква клиника. Тони беше сигурен, че съществува тайна врата", споделя Кристина.

Последният инцидент е отпреди няколко дни, когато Фъргюсън й нанася побой, а този път полицията го задържа. Делото срещу него е насрочено за 22 март, като Кристина се бори за ограничителна заповед.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!