Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

Тервел Пулев с девета победа на професионалния ринг

OFFNews Последна промяна на 11 март 2018 в 00:33 1973 0

Тервел Пулев записа девета поредна победа на професионалния ринг, след като на гала-вечер в Берлин победи по точки опитният руснак Валери Брудов.

Така последният вече е в компанията на Томислав Рудан (Хърватия), Рамази Гогичашвили (Грузия), Якуб Войчик (Полша), Дражен Жанянин (Босна и Херцеговина), Артьом Редко (Украйна), Михаил Куцишвили (Грузия), Артьом Чарнякевич (Беларус) и Скот Фътрел (САЩ). Всички те са усещали вкуса на поражението от Тервел, припомня bTV.

41-годишният Валери Брудов, се ползва с голям авторитет. Руснакът е професионалист от 1999 г., като печели първите си 30 битки. В кариерата си има 44 победи и вече 14 загуби. Ставал е световен шампион, като три пъти се е изправял за пояса на планетата в полутежка категория.

На ринга в Берлин Тервел бе свел рисковете до минимум. Той търпеливо изчакваше всеки удобен момент, за да атакува, но нито веднъж не тръгна агресивно напред. Залогът на двубоя изискваше максимална концентрация и дисциплина. В ъгъла на Тервел, редом с треньора Борислав Бояджиев, този път стоеше и Кубрат Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови