Обявиха Кобрата за зелка и получовек

OFFNews 14 април 2020 в 09:19 5156 0

Скандално изказване направи по адрес на българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев британецът Дилиън Уайт. Той има една загуба в кариерата си, която е срещу настоящия шампион на четири федерации Антъни Джошуа и е записана през 2015 година.

Уайт мечтае за реванш и не спира да критикува Джошуа, както и съперниците му на ринга. Пулев трябва да излезе срещу сънародника му в спор за титлата във версия IBF, където е първи претендент. Договор за мача беше подписан, но заради пандемията от коронавирус не е ясно кога ще се проведе. Това не пречи на Уайт да скандализира с изказванията си.

"Джошуа трябва да се бие с мен, той вече заяви подобно желание, но само говори. Той трябва да се изправи срещу мен, не срещу Пулев. Този мач е умряла работа. Пулев е истинска зелка.

Той е наполовина зеленчук, наполовина човек, а и вече е стар. Не беше толкова добър дори в най-силните си години. Има добър прав, но това е всичко", заяви основният претендент за пояса на WBC в тежка категория.

Британецът разкри, че преди време е водил преговори за мач с Кобрата, но желанието на Пулев битката да бъде в България, е провалило всичко.

"Предложихме му двубой тук, в Англия и хонорар от почти 2 млн долара, но той отказа. После казаха, че ме е страх. Никога не съм се страхувал, просто искам да се бия с най-добрите", заяви още Уайт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови