Фюри: Ще нокаутирам боксьора, който накара Джошуа да плаче като девойче

OFFNews 28 декември 2022 в 21:30 3704 0

Бокс

Снимка Getty Images

Усик и Фюри ще предложат голямо зрелище

Британската звезда в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри се закани да нокаутира украинеца Олександър Усик в очаквания с огромен интерес мач помежду им, който обаче все още не е официално потвърден. Фюри е шампион във версия WBC, докато Усик има поясите на WBA,WBO, IBF и IBO.

Победителят в евентуалния мач ще стане абсолютен крал на тежката категория и това прави залогът твърде висок.

"Нямам намерение да се бия с Джошуа отново. Смятам да се сразя на ринга с човека, който го победи на два пъти (Усик) и го накара да плаче като малко момиче. Смятам да нокаутирам този мъж. Двамата с Усик сме непобедени шампиони и ще се бием за абсолютната титла в категорията. Защо да излизам срещу човек, загубил три от последните си пет мача.

От гледна точка на парите, Усик не допринася много. Аз ще взема двойно повече при всякакъв изход. Искам да се бия с този заклет враг на Джошуа, който, както вече казах - го разплака на два пъти", коментира Фюри. Наскоро агентът му Боб Аръм разкри, че двамата с Усик са близо до договор.

Очаква се в него да има и точка за задължителен реванш. Говори се и за евентуална дата - около 4 март 2023 г. Фюри и Джошуа преговаряха за мач в началото на декември, но не се разбраха за финансовите условия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови