Джошуа: Пулев е по-умен от Такам, все някога ще се бия с него

OFFNews 25 октомври 2017 в 09:59 3068 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа не е сигурен дали Карлос Такам ще окаже по-голяма съпротива от Кубрат Пулев, срещу когото първоначално трябваше да защитава световната си титла на 28 октомври в Кардиф.

Мачът на стадион “Принсипалити” ще се състои, както е по програма, но съперникът на британеца ще бъде друг заради контузията на българина.

Джошуа смята, че Такам е по-корав опонент от Кобрата, но това не означава непременно, че ще му бъде по-трудно да постигне победа срещу претендента от Камерун, отколкото ако се бе бил Пулев.

“Мисля, че Такам е по-тежък опонент. Той може да ми нанесе повече щети. Но не мисля, че той е по-умен поради тази причина. Знаете ли откъде идвам аз? Така че какво наричаме по-труден?

Дали по-умният боксьор ще ме накара да мисля повече? Или пък човекът, който ме накара да работя повече? Това би било интересно. Но мисля, че със сигурност ще се бия с Пулев в бъдеще”, заяви Антъни Джошуа пред boxingscene.com.

Той също така отправя приятелско предупреждение към Такам да промени стила си на боксиране, ако не иска рано да приключи с кариерата на професионалист.

Днес пък Кобрата ще даде пресконференция, на която ще обясни всичко около контузията и проваления мач в Кардиф.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови