Доживотен затвор за машина от ММА, пребил и изнасилил порнозвезда

Джонатан Копенхейвър може да излезе предсрочно, но след като навърши 71 години

OFFNews 06 юни 2017 в 10:40 7622 1

Американското правосъдие не си играе на дребно. Доживотен затвор получи бившата звезда от веригата UFC Джонатан Копенхейвър - Бойната машина, който преби изнасили зверски бившата си приятелка. Тя е прочутата актриса от филми за възрастни Кристи Мак.

35-годишният в момента Джонатан ще има право на предсрочно освобождаване, едва когато навърши 71 години! Ако ги доживее в затвора, тъй като повечето не издържат психически.

Съдът отхвърли единствено двете обвинения в опит за убийство. Кристи, която пусна снимка на обезобразеното си лица, не е единствената жертва. Джонатън спукал от бой и Кори Томас, новият приятел на Кристи. ММА боецът ги хванал в леглото и не издържал на гледката.

Всичко свършило с 18 счупени кости, потрошен нос и рязани с нож коси. На боеца бяха повдигнати общо 34 обвинения и той беше признат за виновен в 29 от тях, включително и за изнасилване.

През март Мак колабира, докато разказваше за нечовешкия двучасов тормоз. Тя показа видимите следи от гаврата, заради която е принудена да избяга от дома си.

Адвокатите на Машината защитиха клиента си с мотива, че има увредена психика. Боевете са докарали на Джонатън куп мозъчни травми, освен това е бил натъпкан постоянно със стероиди и антидепресанти.

Положението на ММА звездата беше усложнено допълнително от настоящата му пробация. Той преби жестоко човек преди 8 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови