Порнозвезда в пенсия орезили млад футболист

OFFNews 19 февруари 2017 в 16:16 40491 2

Оттеглилата се порноиндустрията американска актриса от ливански произход Миа Халифа направи за смях за трети път обещаващия куотърбек на отбора на Университета на Мисипи Чад Кели, който се опитва да я сваля.

Любопитното е, че въпреки всичко младокът не се отказва от общуването със звездата от филмите за възрастни, като явно смята, че упоритостта му ще се възнагради.

Първият контакт между двамата е през септември миналата година, като Кели кани Халифа на вечеря, за да се поопознаят, окуражен от факта, че тя е последвала профила му в Туитър. Тя брутално го реже, като го съветва да не се занимава с момичета, които са над неговото ниво и публикува разговора им, с което го прави за смях пред своите 1,4 милиона последователи.

Месец по-късно Кели отново се сеща за Халифа и й пише съобщение с правописни грешки, в които я пита какво работи и иска да му прави автобиография. Халифа го пита дали е пиян, а след това отново публикува разговора им.

Преди няколко дни журналист,отразяващ американския футбол пуска в Туитър публикация, в която съобщава, че Кели не е поканен на традиционния лагер NFL combine, на който треньорите от елитната лига в продължение на седмица се запознават с качествата на младите играчи с идеята да ги привлекат в професионалния спорт. Кели е останал извън събитието по неигрови причини.

Халифа пуска шеговит пост, че Кели може отново да се напие и да пише в Туитър на известния треньор Джон Груден дали не иска да се срещнат наживо.

A post shared by Mia Khalifa (@notthefakemiakhalifa) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

19.02 2017 в 20:55

Хаха, порнозвезда викат, в пенсия, те тея никога не се пенсионират бе, е една Джинджър Лин например сигурно последната и сцена ше е по пътя за гробищата в некой Некрофилс Спешъл...

А Миа Халифа има още много километри шнур да лапа....