ReZZo.bg – преоткрий себе си на картата на кулинарното удоволствие

OFFNews 23 октомври 2014 в 10:00 6622 1

ReZZo.bg

Някои биха казали, че Rezzo.bg няма нужда от реклама, защото на практика е без конкуренция. И биха били прави, но донякъде. Защото, за да откриете този уникален сайт в огромното он-лайн море, ви трябва поне да знаете за него. Веднъж акостирали на ReZZo.bg, ще разберете, че пред вас се открива безкраен хоризонт от възможности да увеличите удоволствието от ежедневието си, като едновременно го подредите и намалите цената му.

Ето накратко рецептата за това на ReZZo.bg :

1. Избирате си ресторант измежду най-добрите в града.

2. Резервирате маса на ReZZo.bg.

3. Получавате до 40% отстъпка от цялата ви сметка.

Просто, ефикасно и вкусно – като добре обмислено блюдо от мишленски шеф.

“Гарнитурите”, които ReZZo.bg предлага към основната рецепта са повече от ранообразни: абсурдно добра отстъпка и то за най-реномираните ресторанти в големите български градове, възможност да намерите най-близките до вас ресторанти, да ги филтрирате по вид кухня, район и рейтинг (ReZZo.bg е първия по рода си български сайт, в който по подобие на големите международни търсачки за ресторанти, можете да сверите избора си с мнението на реални клиенти на заведението). Можете да изберете маса в градина, с панорама, в близост до телевизор, с осигурен достъп за хора в неравностойно положение, с бебешко столче и куп други екстри, за някои от които вероятно никога не бихте се сетили сами, но използването им моментално повишава индекса на настроението ви.

Сигурно често сте чували, че няма безплатен обяд. Но безплатна отстъпка има и то само в ReZZo.bg. Именно тя му позволява от обикновен сайт лавинообразно да расте като бизнес и да се превъне в откровен “game changer”.

Обаче амбицията на ReZZo.bg не спира дотук. Идеята е чрез непрестанно обновяване и усъвършенстване на предлаганите услуги, постепенно да се промени нагласата на ползващите сайта към храненето навън и то да се превърне в активно търсен избор за прекарване на свободното време, гарантиращ удовлетворение и финансова достъпност. С ReZZo.bg удоволствието от добрата кухня в добра компания става по-значима част от ежедневния ни лайфсатйл, като позволява да се чувстваме по-свободни, по-информирани и по-щастливи само с едно кликване на мишката.

P.S. Пак заповядайте.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!