Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на „Събуди се”

26 март 2013 в 14:30 5815 0

Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова ТВ
Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова ТВ

Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова тв. От тази събота, 30 март, те застават начело на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се”, съобщиха от медията.

Те ще заместят досегашната водеща Мира Иванова, която стана лице на "Здравей, България" на мястото на Калина Крумова.

Двамата нови водещи споделят, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това. 

Рада Богданова работи от 7 години в Нова телевизия като общински репортер. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно – завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората.

Антон Андонов също е със 7-годишен опит в журналистиката. Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър.  Бил е сценарист и на формати като „Music Idol 2”, „Станция Нова”, “Това го знае всяко хлапе”, “Рекламна пауза” и други. 

Ива Софиянска също ще се присъедини към екипа на „Събуди се”. След сериозния опит, който натрупа във ВИП Новините и предаването „Студио ВИП”, сега тя ще продължи с репортажи от шоубизнеса и културния живот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!