Предаваме на живо брифинга на „Движение БГ“ за изборните манипулации

Последна промяна на 11 април 2013 в 10:01 1217 2

Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС
Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС

OFFNews ще предава на живо брифинга на „Движение България на гражданите“ на тема „Опасностите пред честността на предсрочните парламентарни избори“.

От „Движение БГ“ неведнъж са предупреждавали, че между ДПС, БСП и ГЕРБ има задкулисни договорки за разпределяне гласовете на българските избиратели.

На 27 март привържениците на партията направиха акция пред Централната избирателна комисия, озаглавена „Крадци на избори“.

Брифинга може да следите от линка по-долу след 11 ч., когато е началото на пресконференцията:


Live streaming by Ustream
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2013 в 21:10„Задкулисието на прехода. Меглена Кунева"
автор: Антон Тодоров

Първата книга от поредицата „Задкулисието на прехода“ на “Изток-Запад” и Антон Тодоров, посветена на неизвестни детайли от сякаш безкрайния български преход, анализира една от знаковите личности в политическия живот у нас в последните години – Меглена Кунева. Разкрити са важни фрагменти от събитията през последните 20 години през генезиса и кариерата на лидера на „Движение България на гражданите”. На основата на различни източници, малко известни документи, снимки и изследвания се хвърля светлина и се анализират политическите кукловоди – как те са отглеждали, внедрявали и издигали през годините новата българска номенклатура.

Авторът поставя акцент върху самоопределилите се като български елит и връзките помежду им. Фундаменталните въпроси са:

• Как и защо една определена категория хора в България беше подбрана, обучавана, образована и лансирана, за да стигнат тези хора до различни нива не само на държавната власт, но и на големия бизнес?
• Защо някои лица сякаш са абонирани за властта?
• Каква е технологията на рекрутиране и присъствие в тази нова номенклатура, кои са нейните продуценти и защо за тях са удобни лица с такива профили?
• Каква е тайната на политическото безсмъртие в България и свързана ли е устойчивостта във висшата политика с притежаването на полезни за българското и международно задкулисие качества?

11.04 2013 в 10:33

ТРУДНО БИХ ГЛЕДАЛА ТАЗИ ПРЕДАТЕЛКА НА КОЯТО НДСВ И НАПРАВИХА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. И ДА НЕ СИ МИСЛИ КУНЕВЦА ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ. ТОГАВА ГЛАСОВЕТЕ СИ ГИ ПОЛУЧИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХОРАТА В ТАЗИ ПАРТИЯ