Quantcast

Концерт за събиране на помощи за бежанците

Последна промяна на 07 октомври 2013 в 21:34 7382 13

Местоположението на бар-клуб Адамс

На 9 октомври (сряда) от 17 ч. в бар-клуб „Адамс“ в София ще има концерт за събиране на помощи за бежанците.

Бар-клуб „Адамс“ се намира на ул. Ангиста 6.

Отново ще събираме помощи, този път за бежанците, които са настанени в София. Концертът е само повод и място, на което да се съберем и да донесем кой каквото може, обясниха организаторите на акцията Николай Табаков, Ники Спиров и Юлиан Трайков.

Осигурили сме голям микробус, с който ще пренесем нещата до пунктовете за приемане на помощи, казаха още организаторите.

Ето информация от какво има най-остра нужда в момента:

- Адаптирани млека от 0-3 години. 
- Памперси.  Всякакви размери. 
- Дамски превръзки – изключително необходими. 
- Сапуни (за миене и за пране!), шампоани, пасти за зъби, четки за зъби, веро и др. 
- Парцали и кофи за чистене.
- Пликове за боклук.
- Легени.
- ТЕНЖДЕРИ/КИ и всякаква посуда, вкл. и прибори, шоли, канчета и др., които са удобни за употреба на котлон. Крайно недостатъчни. Хората молеха за по една тенджера.
- Одеала.
- Чаршафи – дарените от хуманитарна организация, работеща с държавни ведомства, са използвани за създаване на паравани между отделните семейства в стаите. Всеки търси лично пространство и уединение. 
- Хавлиени кърпи. 
- Кани за подгряване на вода.
- Храни. Хората са гладни. Пакетирани и консервирани в срок на годност. 
- Обувки (зимни).

ВАЖНО: Дрехи има предостатчъно, освен зимни ВРЪХНИ дрехи – якета и палта за всички възрасти и за двата пола. 

Повече информация можете да откриете и във Facebook страницата на акцията: https://www.facebook.com/events/522158551203192/?notif_t=plan_user_invited

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.10 2013 в 09:32

Глупости, аз съм против отпадане пълната забрана за пушене на обществени места, тук има вътрешнопартийна демокрация, хахаха...абе като толкова ви харесват тия бежанци що не си ги настаните у вас си бе, и да си ги издържате?!

08.10 2013 в 08:54

Добре Спиров, хуманно и много човешки ги гледаш нещата - аз вече не. А може и да съм срам за името - не споря по въпроса.
doni - мега смело е да избягаш - винаги. Същото важи и за 2-3 милиона българи, които хванаха по-лесния път вместо да стоят в родината и да се опитат да я направят по-добра. На тях дали им предлагат помощи по чужбините ???

Както и да е.
Помогнете на хората.
Стискам ви палци. А относно тези 1100 лв. - със сигурност няма да стигнат до бежанците.

08.10 2013 в 08:37

Абе пошегунах се, бе...имаше няколко подобни случая, при такива благотворителни концерти, когато бяха покрити разходите за самия концерт, и не остана нищо за благотворителност.

Не се впрягай...а това с бежанците е сложна работа, държавна. Тия 1100 лева май до тях няма да стигнат, както изглежда, освен ако не са някаква чиновническа стъкмистика за допълнителни възнаграждения на админстрацията, която (не) решава този въпрос.

Иначи и много българи се нуждаят от подобна помощ, и то без да са "емигранти". Всички тези бежанци се стремят не да останат във България, а да минат транзит към Западна Европа. Бъди сигурен, че после от тях никога няма да чуеш и една добра дума за нас. То и сега тук има доста арабели, които не се вписват в картинката по собствено желание, тия са по принцип "неинтегритетни"...

08.10 2013 в 00:09

Нямам как да бъда там, но ви пожелавам успех. Иначе си прав. Не виждам как един бежанец излиза по 1100 на месец, а пък нямат дори храна и топла вода. Някой става много богат в момента. Супер тъпото е, че повечето хора не си дават сметка...

07.10 2013 в 23:59

Ама е яка идеята ти - нали ние събираме памперси, дамски превръзки и консерви! Много ще е яко да ги раздадем като хонорари!!! И аз ще си гепя пакет памперси, може да ми потрябват!

07.10 2013 в 23:57

Това е толкова тъпо твърдение, че не знам как може да го измисли човек. Предполагам си талант. Естествено, на никой благотворителен концерт, нито у нас, нито на Запад, не се плащат хонорари. Представи си, хората имат и МОРАЛ - недей да съдиш само по себе си.

07.10 2013 в 23:18

Еми ясно кво ще стане, както на благотворителните концерти при западняците - сичкото пара отива за хонорари на музикантите.

07.10 2013 в 22:53

Ники,
Давал съм последните си 2 лв на просяк. Ама наистина последните до заплата. Защо ли? Защото вкъщи имам хладилник и все нещо има в него. А той няма хладилник, нито къща. Има закъсали хора, има и МНОГО закъсали хора. Например, когато на 600 човека за два дена са занесли всичко на всичко 300 питки, това са много закъсали хора. Спящи в склад без отопление.

(вече ще се подписвам с цялото си име - не искам да ме бъркат с тебе, ти си срам за името ми)