Еврорасизъм - не ни искат в Шенген заради циганите

01 октомври 2013 в 14:04 5244 43

Отново оставаме извън Шенген.
Отново оставаме извън Шенген.

Автор: Милен Милушев 

Истината е, че не ни искат в Шенген, дори вече френски депутати настояват за ревизия на договора, заради циганите. Класически еврорасизъм, опакован в целофана на т. нар. политическа коректност. И французи, и холандци, и англичани проформа обвиняват България и Румъния, че не са изпълнили всички мерки от решението на Комисията от 4 април 2007 г., цитирам, „относно управлението и контрола на частта, отнасяща се до достиженията на правото от Шенген”. А всъщност от 31 декември 1910 г. сме изрядни в това отношение. Изпълнили сме и всички изисквания на общностните политики и принципи на прозрачност, пропорционалност, равно третиране и недискриминация. Но...

Нямаме традиции в производството на сапун от човешки материал.

Вследствие на което в България и Румъния процъфтяват цигански общности. Неинтегрирани спрямо европейския начин на живот, но отворени към света. Пътуват. Търсят доходи- законни, незаконни, каквото падне. Създават проблеми на добрия стар европеец, свикнал да живее в лабораторен социум. Именно по лабораторен път с формалистичен магически акт бюрократите опитаха да интегрират циганите като ги прекръстиха на... роми. Уви, проблемите с катуните, с джебчийството, със злоупотребите със социални фондове останаха.

Магическото заклинание „ром” не проработи.

И понеже етичният кодекс на ЕС отхвърля расизма и ксенофобията, знаменосците на правата на човека решиха да лишат от права цели нации като България и Румъния. Измислят си мотиви за неизпълнени ангажименти по охраната на външните граници на ЕС.

Вътрешният министър на Франция Манюел Валс твърди, че ромите зле се интегрират във френското общество. 93 процента от французите са съгласни с него и затова родината на лозунга „свобода, братство, равенство” е против допускането на България и Румъния в шенгенското пространство. Евробосовете не искат циганите, не българите или румънците. Ама не върви да го артикулират.

Подходът им е сто процента расов. Ксенофобски. Всъщност и французите, и холандците, и англичаните, и останалите евроавторитети ни казват под линия: „Дръжте си циганите у вас, интегрирайте си ги, ако искате да ви считаме за равни европейци”. Това е сегрегация. Типичният прикрит расизъм, който във Франция е известен с кодовото словосъчетание „черна пета”. Така наричат нечистокръвните французи. Стигматизират ги, презират ги, поставят ги на неравностойно морално-етично ниво. Просто втора категория.

Модерен расизъм, опакован в целофан, вързан с панделчица с печат:

„Забранено за кучета, българи и румънци”.

Да не мислите, че великата европейска цивилизация не може да измисли алгоритъм за интегрирането на циганите!? Глупости. Сегрегацията просто е по-удобна. Тя е и съвместима с расисткото подсъзнание на „добрия” стар европеец. Обикновена проява на епигенетиката- въздействие върху гените в резултат на начина на живот. Така векове наред евреите са били преследвани, защото са отказвали да приемат християнството. Сега пък българите биват отхвърляни, понеже циганите не битуват по европейски.

Глупава инерция. И не е за първи път. Когато през 18 век се появява движението Хаскала за интеграция на евреите в Европа и въз основа на която се изявява ционизмът – борбата за създаване на еврейска държава, почва да се говори и за циганския въпрос. И за решаването му със създаването на циганска държава в Африка. Циганите обаче нямат социално-икономическите позиции на евреите, предпочитат джебчийството пред лихварството и каузата им се замита под килима.

Сега тъпите евробюрократи се заблуждават, че с ревизията на принципа на свободно движение на хора и капитали, и формирането на втора ръка европейци ще си защитят лабораторния социум. Сънуват чиста евронация, която отдавна се е ошоколадила покрай афроазиатските и американските колонии. То не може само да взимаш суровини, прихващаш и тъмни гени.

Горките нереализирани арийци!

Единственият начин за интегрирането на циганите в Европа е не сегрегирането им в България и Румъния, а чрез премахването на циганските гета и тоталното им разселване в Европа.

Това е хуманитарен подход, който може по епигенетен път да превъзпита детето на джебчията в средностатистически европеец.

Това, между другото, е и полезно за застаряваща Европа. Кръвосмешенията с неизбежните последици от малформации между циганите накрая ще престанат и братята роми ще влеят изключително жизнените си гени в кръвта на най-стария континент. Импотентстващият бюргер ще почне да получава ерекция поне два пъти седмично.

В противен случай ще дойдат китайците с тяхната нескончаема полово-финансово- икономическа ерекция. А те не искат евроинтеграция. Те искат Поднебесна империя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews