Вкараха в ареста звездата от ''Хана Монтана'' Мичъл Мусо

OFFNews 28 август 2023 в 15:25 2462 0

Мичъл Мусо, 2011 г.

Снимка Getty Images

Мичъл Мусо, 2011 г.

Звездата от сериала "Хана Монтана" Мичъл Мусо е арестуван по подозрение в кражба на пакет чипс, пише Би Би Си. Твърди се, че той е бил в състояние на опиянение.

Актьорът играеше Оливър Окен в продукцията на "Дисни", в която участваше заедно с Майли и Били Рей Сайръс.

В събота полицията е била повикана в хотел в Рокуел, Тексас, където се предполага, че 32-годишният мъж е откраднал чипса, съобщава NBC. Твърди се, че когато е бил помолен да го плати, Мусо е отказал и е започнал да ругае.

Мусо прекарал нощта в затвора, но в неделя бил освободен под гаранция от 1000 долара. Актьорът е изправен и пред обвинения за неподновена изтекла регистрация на автомобила, непредставяне на шофьорска книжка и нарушаване на гаранцията си.

BBC News е потърсил представители на Мусо за коментар, но такъв на този етап няма.

NBC се е сдобила със записи от затвора и публикува снимка на Мусо оттам.

Това не е първото провинение на Мусо. През 2011 г. тойо е арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Бърбанк, Калифорния. За това нарушение той е глобен, осъден е на 36 месеца неофициална пробация и е задължен да посещава курсове за обучение за употреба на алкохол.

Американският ситком "Хана Монтана", който се излъчваше в продължение на четири сезона между 2006 и 2011 г., проследяваше живота на тийнейджърка, която живееше двойствен живот като известна поп звезда. В главната роля е Майли Сайръс, която впоследствие прави успешна солова кариера, срещу истинския си баща, кънтри певеца Били Рей Сайръс. След приключването на сериала Мусо озвучава герой в друг сериал на Disney - "Законът на Майло Мърфи", и участва във филмите "Греховете на нашата младост" и "Пясъкът".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика