Списание People избра актьора Патрик Демпси за най-сексапилния мъж

OFFNews 08 ноември 2023 в 18:33 2437 0

Патрик Демпси

Снимка Getty Images

Патрик Демпси

Актьорът Патрик Демпси беше избран от сп. People за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г., пише в сайта на изданието.

Изборът беше обявен в епизода на шоуто "Jimmy Kimmel Live".

"Просто съм щастлив, че са взели решение и че тази година това съм аз", каза Демпси пред Кимъл.

Актьорът се пошегува, че семейството му се е забавлявало, когато е разбрало за новата му титла. "Те се смяха много силно и ме питаха: "Не, сериозно, кой е той?"

Колкото до това как самият той е реагирал, когато за първи път е чул новината, Патрик Демпси сподели за сп. People, че е бил напълно шокиран, след което е започнал да се смее, мислейки, че е шега.

Патрик Демпси се прочу с ролята на д-р Дерек Шепърд в дългогодишната медицинска драма "Анатомията на Грей". Сред филмите с негово участие са също "Шаферът", "Омагьосана", "Зараза".

Почитателите му скоро ще могат да го гледат като автомобилния състезател Пиеро Таруфи в предстоящия биографичен филм "Ферари" на режисьора Майкъл Ман, който ще излезе на екран през декември.

Патрик Демmси наследи като носител на титлата Крис Еванс, който бе коронован за най-сексапилния жив мъж за 2022 г.

На въпроса на Джими Кимъл дали Еванс вече му се е обадил, за да му я "отстъпи", Демпси отговори, че все още не са разговаряли.

Сред предишните носители на титлата "Най-сексапилен жив мъж" на планетата, които сп. People избира през ноември от 1985 г., са Пол Ръд, Джон Леджънд, Майкъл Б. Джордан, Идрис Елба, Дуейн "Скалата" Джонсън, Брад Пит, Джордж Клуни, Джони Деп, Шон Конъри, Том Круз, Ричард Гиър, Киану Рийвс. Първият й носител е Мел Гибсън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки