Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Синът на Анджелина Джоли разказа за майка си в първото си интервю

OFFNews 15 септември 2017 в 10:00 13300 0

Анджелина Джоли и Мадоск (ляво) на премиерата на "Първо убиха баща ми"

Най-големият син на Анджелина Джоли - 16-годишният Мадокс Джоли-Пит, даде първото си интервю за светското списание "Пийпъл". Поводът за него е новият режисиран от майка му филм "Първо убиха баща ми", в който Мадокс влиза в ролята на изпълнителен продуцент.

Момчето разказва, че е участвало в обсъждането на продукцията, помагало в подготовката на снимките и следило печата за публикации, свързани с лентата. Джоли режисира филма за "Нетфликс". Той излиза днес. Историята е базирана на спомените на приятелка на Анджелина, наречена Лунг Унг, преживяла геноцида в Камбоджа. Именно в Камбоджа е роден и Мадокс, когото актрисата осинови през 2002 г.

По-малкият брат на Мадоск - Пакс, също взема участие в продукцията като фотограф.

На премиерата на лентата в Торонто Джоли се появи с шестте си деца. Попитан какво мисли за работата с майка си, Мадокс отговаря: "Тя е забавна и с нея лесно се работи. Тя е чудо."

Пред сп. "Пийпъл" самата Джоли споделя, че през последната година почти не е работила, за да бъде покрай децата си във възрастта, в която те се формират като личности. След като подаде молба за развод с Брад Пит, актрисата се оказа в ролята на самотна майка с много деца и се наложи да се посвети основно на тях. "Имаха нужда от мен вкъщи. Всичко останало е второстепенно по значение", казва Джоли.

Мадокс сам окуражил майка си да направи филм за Камбоджа. 

"Той е момче, което познава добре себе си. И щом каза, че е готов да работи за филма, знаех, че наистина е така. Пътува до Камбоджа много пъти, стоя там общо 4 месеца четейки, слушайки, учейки и поглъщайки всички за неговата страна и култура, включително много, много тъмната история", казва гордата майка. Тя добавя, че Мадокс взема уроци по летене и говори няколко езика. "Много е способен и винаги ме изненадва. Онзи ден ми се обадиха и ми казаха, че вече можел да лети сам. Почти си изпуснах телефона. Освен това учи френски и руски. Чувам го, че говори френски свободно и научавам, че учи и немски, а аз нямах идея за това", добавя тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews