Маслинова клонка или сблъсък: тръгва дългоочакваната ТВ поредица за Хари и Меган

Мая Младенова 08 декември 2022 в 11:30 2090 0

Хари и Меган

Снимка Инстаграм

Хари и Меган

След бурна рекламна кампания и противоречиви реакции днес Netflix започва да излъчва документалният сериал "Хари и Меган", разказващ за раздялата на двойката с британското кралско семейство.

Поредицата обещава да разкрие вътрешна информация за това как херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от кралските задължения. В трейлърите се говори за "война срещу Меган", а принц Хари говори за "изтичане и... подхвърляне на истории" като част от "мръсна игра".

Бъкингамският дворец не е отговорил на твърденията.

Сериалът ще бъде гледан със засилен интерес. От трейлърите става ясно, че телевизионният документален филм ще разкрие любовната история за "тайната" връзка между принц Хари и Меган, но също така ще покаже техния разказ за променящите се отношения с медиите и обществеността.

Това ще бъде тяхната версия на събитията - и останалите членове на кралското семейство може би ще гледат, за да видят докъде стигат твърденията, дали има някакви доказателства и дали трябва да реагират официално, коментира Би Би Си.

"Знаем цялата истина", казва принц Хари, представяйки сериала.

Във вторник, по време на събитие в Ню Йорк, на което принцът и Меган получиха награда за човешки права, двойката беше изправена пред неудобни въпроси от страна на репортерите като "Поставяте ли парите пред семейството?" и "Нанасяте ли вреда на семейството си, Хари?".

Но драматичният тон на трейлърите не показва никакви признаци за предлагане на маслинови клонки, а вместо това предполага курс на сблъсък с кралското семейство, допълва Би Би Си.

Новата година пък ще донесе публикуването на мемоарите на принц Хари, които също се чакат със засилен интерес.

Сериалът излиза в две части от по три епизода - на 8 и 15 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови