Лондон. 18-ти век. 20% от жените са... 'Блудници' (видео)

Лесли Манвил и Джесика Браун Финдли за хитовия сериал, който това лято продължава с нов сезон с участието и на Лив Тайлър. 1-ви сезон е в БГ ефира на Epic Drama всяка сряда и събота от 22:00

OFFNews 04 юли 2018 в 01:10 4802 0

Снимка Epic Drama

Джесика Браун Финдли в "Блудници"

В новия епизод на филмовия видео блог на Станислава Айви ще се срещнем с две от големите звезди на сериала “Блудници” - продукция на ITV, която се разпространява от каналите Hulu в САЩ и Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000 - у нас и в цяла централна и източна Европа.

Това са Лесли Манвил и Джесика Браун Финдли. “Това е един разбит и доста опасен свят. Смъртта и лъжата са навсякъде из Лондон и съответно това го прави още по-опасен за жените, разказва Джесика. - Разказваме историята от женската гледна точка и зрителят попада в много неочаквана ситуация, освен че сюжетът е оплетен около секс индустрията и работещите в нея.”

В публичния дом на Маргарет Уелс (претворена от феноменалната Саманта Мортън – очаквайте интервю с нея в следващия епизод), освен момичетата, които е прибрала, са и нейните собствени дъщери – Шарлот и Луси. В новия сезон ще видим как Шарлот се внедрява в къщата на Лудия (Лесли Манвил). Ролята на Шарлът се изпълнява от впечатляващата Джесика Браун Финдли, позната ни като Лейди Сибил от друг хитов сериал – “Даунтън Аби”.

Британската актриса Лесли Манвил, номинирана за “Оскар” тази година за филма “Невидима нишка” с Даниел Дей-Луис, е в ролята на абсолютния злодей в сериала. Тя е голямата конкуренция на персонажа Маргарет Уелс (Саманта Мортън) и е доста по-богата от нея. Актрисата ще разкаже, че е била много изненадана колко много й е допаднал образа на иначе жестоката Лидия Куигли и колко модерно звучи фабулата на сериала.

Снимките на “Блудници” са предимно в имението Langleybury, близо до Уотфърд във Великобритания. Вторият сезон започва това лято и към актьорския състав се присъединява и една истински звезда – познатата ни от “Открадната красота” и “Властелинът на пръстените” дъщеря на рок легендата Стивън Тайлър - Лив Тайлър.

Очаквайте среща с нея в последния от петте нови YouTube епизода на Cinema Confidential, които ще ви запознаят също със Саманта Мортън (Minority Report), която е Маргарет Уелс в сериала, както и с Елоис Смит (The Frankenstein Chronicles) – в ролята на по-малката й дъщеря Луси.

Първи сезон на „Блудници“ отново е в ефир по тв канал Epic Drama всяка сряда и всяка събота от 22:00 часа. Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!