Брад Пит спечели делото за споделени родителски права с Анджелина Джоли

OFFNews 27 май 2021 в 14:49 2888 0

Снимка Getty Images

Анджелина Джоли с всичките й 6 деца

Брад Пит получи правото на съвместно попечителство над децата си с Анджелина Джоли след продължителна съдебна битка, предаде BBC.

Джоли подаде молба за развод през 2016 г. и оттогава двойката участва в борба за попечителство, до голяма степен пазена в тайна от обществеността.

Съдия Джон Удеркирк се произнесе в полза на Пит. Решението би "увеличило значително" времето, което той прекарва с децата.

57-годишният Пит и 45-годишната Джоли са родители на 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Най-голямото дете, осиновено от Джоли, 19-годишният Мадокс, не е обект на решението за попечителство.

Решението е "предварително " и Джоли продължава правната си битка, съобщи източник на уебсайта Page Six.

Джоли не е възразила срещу съвместното попечителство, но има "други въпроси, които предизвикват загриженост", съобщава тя.

Процесът продължи няколко месеца и имаше голям брой свидетели, експерти и терапевти, a Джоли разкритикува решението на съдията да не позволи на децата им да свидетелстват в съдебно заседание.

Когато подаде молбата за развод, Джоли цитира "непреодолими различия" като причина за разрива и звездната двойка започна ожесточена битка за попечителството над децата през следващите месеци.

Пит беше разследван за евентуално малтретиране на децата, след като е изпуснал нервите си пред някои тях, но по-късно беше оправдан по обвиненията.

Двойката беше известна като „Бранджелина“ от феновете и се срещна на снимачната площадка на филма „Г-н и г-жа Смит“ през 2005 г.

Бракът беше вторият за Пит, след дългогодишната му връзка със звездата от сериала "Приятели" Дженифър Анистън и трети за Джоли след актьорите Били Боб Торнтън и Джони Лий Милър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!