Американци, осуетили терористичен акт, ще играят себе си във филм на Клинт Истууд

OFFNews 12 юли 2017 в 09:21 3723 2

Спенсър Стоун, Алек Скарлатоис и Антъни Садлър (от ляво на дясно)

Снимка Ройтерс

Тримата американци от Калифорния, осуетили терористична атака във френски влак през 2015 г., ще играят себе си във филм, посветен на героичната им постъпка и режисиран от Клинт Истууд, предаде БТА.

Студиото "Уорнър брадърс" обяви, че Спенсър Стоун от американските военновъздушни сили, Алек Скарлатос и Антъни Садлър от американската армия ще играят главните роли във филма на Истууд, който започна да се снима тази седмица.
Лентата проследява живота на трима приятели от детството им до момента, когато те обезоръжават терориста, открил огън във влак, пътуващ от Амстердам за Париж.

Тримата калифорнийци, дошли на почивка в Европа, обезоръжиха мароканеца Аюб ел Хазани, за когото властите казаха, че е свързан с радикалния ислям. Хазани се качил във високоскоростния влак за Париж с автомат "Калашников", пистолет и макетен нож, припомня АП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8915

2

stoyiv

12.07 2017 в 12:45

Ха... Хисарион! В друг коментар бях предположил, че става дума за червено-зелена особа. Уцелил съм в десетката. Крайно назобкано ултралевичарче с псевдозелени забежки.
Бил "предчувствал" колко тъп щял да бъде филмът на Клинт Истууд...

10571

1

Hissarion

12.07 2017 в 10:14

Предчувствам, че филмът ще съдържа всички противни идеологически клишета за промиване на мозъка на реднековете, целящи набиране на войници в Близкия Изток. Освен с научноизследователска цел, подобни боклуци са негледаеми за нормалния неамериканец.
 
X

Да помогнем на украинските деца!