Супер Бобо се развихри и попиля кленовите листа: България - Канада 3:0

OFFNews 16 юни 2018 в 20:43 9866 0

Българските волейболни национали показаха истинското си лице и се наложиха над Канада с 3-0 (25-22, 25-19, 29-27) във Волейболната лига на нациите.

Пред невероятните фенове във Варна тимът ни изигра може би най-силния си мач в турнира до момента и не остави никакви шансове на бронзовите медалисти от последното издание на Световната лига, които отгоре на всичко в петък съсипаха с 3:0 най-титулувания отбор в света - Бразилия. 

За разлика от предишните мачове на националите ни, сега желанието за игра на отбора бе на висота, играхме добре в защита, а когато трябваше да се надхитряме с кленовите листа, го правехме успешно. Най-накрая заработи и сервиза ни.

Огромен принос за успеха имаше диагоналът Боян Йорданов, който се завърна в отбора след дългогодишна пауза. Супер Бобо, който атакува с лява ръка, се оказа пълна мистерия за канадската блокада и нижеше точка след точка.

Утре националите играят с Бразилия във варненската зала "Конгресна". Днес южноамериканците загубиха втори пореден мач със шокиращия резултат 3:0. Този път от Франция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !