Най-красивата учителка е бременна от волейболист

OFFNews 08 март 2017 в 19:38 5404 0

Набралата огромна популярност като най-красивата учителка Силвия Зубева е бременна от волейболния национал Тодор Скримов.

Началната преподавателка от столичното училище "Академик Михаил Арнаудов" нашумя много, след като посрещна първолаците през септември 2014 година в секси тоалет, който накара татковците да поискат да се върнат в първи клас.

От повече от година Зубева има връзка със Скримов и явно връзката им се е материализирала. Дамата не преподава от две седмици и е излязла в болнични.

Двойката научава новината съвсем скоро, но пази тайна от суеверие. От известно време обаче най-сексапилната и красива учителка в България, както е известна половинката на волейболиста, е при него в Милано и двамата с нетърпение очакват първия си наследник.

Тодор Скримов и Силвия Зубева са заедно почти две години. Волейболистът от Брезник се влюбва от пръв поглед в красивата брюнетка и обръща света докато не се запознае с нея. След първата си среща двамата са неразделни. Миналата година двамата се сгодиха, но все още не са минали под венчилото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови