Мария Шарапова показа светломалинов екип за Австралия

OFFNews 15 януари 2020 в 13:27 3434 0

Руската тенис звезда Мария Шарапова показа как ще е облечена по време на първия за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия.

Екипите, с които играе рускинята, винаги са предизвиквали интерес, тъй като налагат модните тенденции в спорта за годината. За участието си в Мелбърн Маша е избрала светломалинов екип от собствената си колекцията на Nike.

"Роклята е прекрасно съчетание от стил и еластичност. Широката пола се развява, когато излизате на корта, а вградената мрежеста тъкан съхранява прохладата дори и в най-интензивните мачове", така е анонсиран екипът в официалният сайт на Nike.

Цената на роклята е 100 евро. Краката на Маша ще бъдат обути най-вероятно в маратонки Nike Vapor X, но тази информация все още не е потвърдена.

В момента Шарапова заема 145-о място в света и не намери място в основната схема по рейтинг. Тя обаче получи уайлд кард от организаторите. Жребият за основната схема е на 16 януари, а турнирът стартира на 20-и и ще продължи до 2 февруари.

Макар и толкова назад в ранглистата, Шарапова остава изключително популярна. Тя отдавна има статут на модна икона. Преди дни стана популярна сценка с участието на бившия й приятел Григор Димитров, в която тя се изказва критично за стилът му на обличане.

Григор се появи на корта на демонстративния турнир "Куйонг Класик" с ярко жълти панталонки, бяла тениска, чиято широка яка беше на черепи.

"Какви са тези скелети", попита слисаната Шарапова. "Харесват ли ти?", отговори с въпрос Григор. "Всъщност не", отсече Маша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!