Кокошкари отвлекли дядото на съпругата на Джокович

OFFNews 28 юли 2018 в 17:56 5792 0

Аматьорска и кокошкарска работа се оказа т.нар. отвличане на дядото на съпругата на бившия световен номер 1 в тениса Новак Джокович, за който тенис сайтовете писаха на 26 юли.

83-годишният Милослав Радисавлевич е бил измъкнат от дома си посред нощ и завързан за стълб в царевичак близо до град Лиг, където живее. Нападателите му взели телефона и парите от портфейла - около 26 000 динара или 220 евро, което било пенсията на възрастният човек.

Според информациите от медиите в Сърбия вече са извършени арести на извършителите. Основният заподозрян е 36-годишният Бранислав М. от Сремска Митровица, докато другият по-скоро му е помагал.

Съобщава се и за искан откуп от 2 милиона евро, като комуникацията е била водена със сина на Милослав Зоран чрез кратки съобщения. В задържания Бранислав са открити откраднатите вещи от дома на дядото на Йелена Джокович.

"Случаят е ясен. Става въпрос за деяние от най-ниско ниво на организация", коментира министърът на вътрешните работи на западната ни съседка Небойша Стефанович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови