Григор Димитров зарадва деца в Перник

OFFNews 29 януари 2019 в 21:47 1994 0

Българският топтенисист Григор Димитров използва паузата след Откритото първенство на Австралия, за да прекара известно време в родината си и да се срещне любители на тениса.

Днес първата ни ракета посети дом за деца с увреждания в Перник и зарадва малчуганите. Гришо качи няколко снимки в профила си в Instagram и призна, че се е почувствал истински вдъхновен от емоционалната среща.

"Дълго време нямах търпение да отида в Перник и да се срещна с тези страхотни деца, но не очаквах да си тръгна толкова вдъхновен. Тяхната сила, постоянни усмивки и смях се превърнаха в най-важното нещо за мен от началото на годината.

Изживявания като това ме карат да се чувствам толкова благодарен за времето ми далеч от корта по време на сезона. Вече чакам с нетърпение следващия път, когато ще видя отново всички мои нови приятели и невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите", написа Димитров под качените снимки.

Днес стана ясно, че Димитров отказва участие от турнира в Ротердам, който ще се проведе от 9 до 17 февруари. Българинът се възстановява от болки в рамото.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови