Григор Димитров: Андре и Радек са страхотна пакетна сделка

OFFNews 27 май 2019 в 10:39 2332 0

Първата ни ракета Григор Димитров отново не спести похвали за треньорския тандем, който сега го наставлява. В края на миналата година със съвети започна да се включва Андре Агаси, а преди по-малко от месец към него се присъедини и Радек Щепанек.

Според Димитров, чийто сезон е доста колеблив, двамата са го инжектирали с доза оптимизъм и се чувства страхотно в момента. Българинът стартира с победа участието си на "Ролан Гарос", макар да премина през пет сета и повече от тричасов престой на корта срещу 317-ия в света Янко Типсаревич.

"Андре и Радек са една страхотна пакетна сделка за мен", каза през смях Димитров за "Франс Прес". "Те ми инжектираха така необходимата доза ентусиазъм и позитивизъм. Познавам ги от много време и имаме страхотна връзка", сподели Григор и разказа как се е стигнало до съвместната им работа.

"Започнахме да говорим малко по-често и да обсъждаме колко седмици ще са ни нужни, колко седмици ще работим заедно. Сега всичко това е в миналото и действаме по план. Андре и Радек се разбират прекрасно, така че имам страхотна пакетна сделка", заяви Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови