Григор Димитров: Агаси е невероятен

OFFNews 01 ноември 2018 в 09:16 2632 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна към победите, след като надви испанеца Роберто Баутиста Агут със 7:6(10), 6:4 на турнира "Мастърс" в Париж. Днес той ще се изправи срещу Марин Чилич в спор за място на четвъртфиналите. Срещата на първата ни ракета открива програмата на централния корт в 12:00 ч. българско време. Може да гледате сблъсъка по MAX Sport 1.

Българинът е във френската столица със своя треньор Дани Валверду, но част от екипа му вече е и американската легенда Андре Агаси. След мача с Агут Григор говори за работата си с бившия №1 в света.

"Сега е точното време той да дойде в екипа. Все още няма нищо уговорено и в момента работим върху съставянето на график. Той е невероятен. Не мога да се сетя за по-добър от него по отношение на споделяне на мисли, чувства и емоции на корта и извън него.

Вярвам, че той е човекът – минал е през толкова много. Има невероятна кариера с толкова върхове и падения. Надявам се да пътувам малко повече с Андре следващата година и със сигурност ще опитаме да прекараме много повече време заедно в следващите седмици и месеци”, заяви Григор по отношение на работата си с Агаси.

Американецът работи и с Новак Джокович преди време, като нямаше ясно изразени функции. Американецът ясно беше поставил като условие да не пътува за всички турнири.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови