Големият Макенроу: Опасявам се, че Григор ще остане нереализиран талант

OFFNews 09 септември 2017 в 15:49 16614 6

Когато големият Джон Макенроу говори, трябва да го слушаме. Ето как легендата коментира пред "Спортал" факта, че Григор Димитров не спечели турнир от големия шлем през този сезон.

"Понякога съм убеден, че ще успее, друг път съм убеден, че няма. Ако ме бяхте попитали преди няколко години, отговорът щеше да бъде твърдо „Да“.

Сега обаче нещата са по-различни. На Australian Open изигра много силен ½-финал срещу Надал. Според мен, това беше най-силният мач в кариерата му. След това обаче отново се заредиха неубедителни резултати и всички си казаха „Хайде, пак“.

В Синсинати отново беше на топ ниво и изглеждаше, че най-после е готов да влезе в клуба на най-големите. След това обаче дойде отпадането още във втория кръг на US Open.

Григор е добро момче, тренира здраво, отношението му е правилно, но въпреки това се опасявам, че ще си остане един огромен, но нереализиран докрай талант. Силно се надявам да ме опровергае", завърши Джон Макенроу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

6

Nik68

11.09 2017 в 08:23

Да оплюете някого време ще се намери. Но някой да съобщи кой печели турнира - няма. Ами вие сте едни смешни читатели на други агенции, които преразказват в сайта си какво са прочели. Някой от вас да е гледал снощи финала и да сподели поне резултата - няма. Утре ще препишете какво разочарование примерно бил Андерсън или подобна глупост. АМАТЬОРИ.

20699

4

Новак

10.09 2017 в 03:45

За "Да си луд" не съм не съм сигурен - Бекер , Агаси изглеждаха, но Лендъл, Сампрас, Федерер, Надал не са. Май е въпрос на манталитет. Гришо е симпатяга, но много често се отклонява по изкушенията на славата. Вярно, че в млад човек и му трябват развлечения, но понякога идват в повече. Изобщо - повече тенис и по-малко стари чанти.

13214

3

XR4

10.09 2017 в 00:10

"Големият Макенроу: Опасявам се, че Григор ще остане нереализиран талант"

И ние вече се опасяваме....

12017

2

Кулин бан

09.09 2017 в 22:57

Трябва му постоянство. Това качество липсва на целия български народ... а момчето си е здраво българче.
 
X

Да помогнем на украинските деца!