Френска тенисистка била надъхвана като Бушар да сломи Шарапова

OFFNews 14 май 2017 в 13:52 3693 0

Френската тенисистка Кристина Младенович говори надълго и широко за отношенията си с рускинята Мария Шарапова, която се завърна след наказание за употреба на допинг.

Именно на Младенович се падна честта да спре Маша в полуфиналите на турнира в Щутгарт, където рускинята триумфално се завърна с покана след 15 месеца извън корта.

Младенович споделя, че преди мача е получила множество окуражителни мейли и съобщения, в които фенове и други тенисисти са й пожелавали успех и са я призовавали да смачка фасона на 30-годишната рускиня.

Подобен разказ чухме и от чаровната канадка Южени Бушар, която победи Шарапова в първия кръг в Мадрид и след това каза, че много тенисистки са я подкрепяли.

"Имаше много омраза към Шарапова, но аз не го разбирам. Лично на мен тя не ми е сторила нищо лошо. Получих писма, в които хората, а и други тенисисти, ми пишеха, че имам важна мисия и трябва да я изпълня.

Шарапова си е същата и след наказанието. Не общува с никого, дори не поздравява. Седи си някъде в ъгъла, не ходи в ресторанта, а иска да й носят храната в стаята. Така се държеше и преди наказанието", споделя Младенович пред "Екип".

През 2016 година тя беше доста по-остра по адрес на бившата приятелка на Григор Димитров, като я нарече "мошеничка и крадла".

"Тя не е заслужила всичко, което е спечелила. Радвам се, че поне я хванаха и хората разбраха каква е", коментира преди година Младенович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови