Бушар злобна: Много хора тайно ми пожелаха да бия Шарапова

ОFFNews 09 май 2017 в 16:05 6182 1

Изключително "мотивираната" Южени Бушар изригна къде от радост, къде от злоба след трилъра с Мария Шарапова, който спечели със  7-5 2-6 6-4 след почти три часа на корта. Канадката разкри откъде е дошъл този невиждан прилив на енергия.

"Бях вдъхновена, защото огромен брой колеги ми пожелаха успех в частен разговор", каза Бушар, "Сред тях имаше състезатели, с които обикновено дори не разменяме дума. Получих съобщения от тях, че ще ми стискат палци. Исках да го направя за самата мен, но и за всички тези хора".

Бушар продължи с разкритията: "Някои момичета дори дойдоха в съблекалнята, за да ми пожелаят успех. Това не се случва често. Но показва само едно - повечето хора са на моето мнение, но може би се страхуват да го изрекат на глас".  

Както е известно, красивата Южени публично нарече Шарапова "измамница" заради употребата на допинг, което изхвърли рускинята от корта за 15 месеца. "Тя е измамница, а измамниците нямат място в който и да е спорт. От WTA изпращат грешно послание към децата: мамете и ще ви приветстваме обратно с отворени обятия".

Маша реагира тогава със спокоен тон. "Над нещата съм", заяви тогава Шарапова.

Двете си казаха нещо след инфарктния мач снощи, продължил точно 2 часа и 51 минути. Съперничките стиснаха ръцете си. А Южени разкри точните думи.

"Каза ми "Игра добре". Аз също мисля, че тя игра добре при така нареченото си завръщане, ако искате да му казваме по въпросния начин", заяде се отново Бушар. И сподели, че това е най-ценната й победа от януари насам, когато игра полуфинал в Сидни.

Щарапова беше доста събрана в изказването си: "Щях да съм разтревожена, ако седя тук и обяснявам, че съм доволна след загуба. Независимо от съперник, кръг и турнир, аз играя с огромно желание", обясни рускинята, "Разбира се, че съм разочарована. Но това ще ме направи по-добър играч и ще ми помогне да спечеля повече турнири".

Дни преди мача предупредихме, че се готви нещо кърваво на корта. Така и стана. Интригата при двете е стара. Южени Бушар е лудо влюбена в Григор и го преследваше, дори когато нашето момче беше официално гадже с Маша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!