Бившият на Серина се заяде: Посрещат Шарапова, все едно е родила

ОFFNews 01 август 2017 в 16:38 4119 0

Заядлив коментар направи Патрик Муратоглу, прочутият треньор по тенис, който навремето готвеше Григор Димитров и Серина Уилямс, а после напусна жена си заради американката.

Французинът заяви, че е щастлив от завръщането на Мария Шарапова в тура, но не е доволен от начина, по който се лансира рускинята. Патрик итначе няма нищо лично срещу Маша.

„Тя е страхотна за тениса и съм щастлив заради това. Всеки спорт има нужда от икони и суперзвезди. Нямам нищо против нея", каза спецът, цитиран от Тенискафе.

" Доволен съм, че се завърна на корта, но не и от начина, по който я посрещат. Все едно е била контузена или родила дете. Не трябва да се помага на наказан за допинг да се върне на върха. Трябва да се въведе забрана за даване на покани на хванати с допинг“, заяви Муратоглу.

Патрик беше въвлечен навремето във войната между Серина и Маша, която са разгоря за сърцето на Григор Димитров. След атака на бясната американка, Шарапова отвърна, че поне не е развела семеен мъж, както се случи с Уилямс и Муратоглу. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков