Оранжева седмица на SONY XPERIA във VIVACOM

Предлагат се четири отлични модела на атрактивни цени

OFFNews 10 април 2019 в 12:59 2483 0

Oт днес до 16 април (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени на четири атрактивни модела SONY XPERIA в различни ценови сегменти. Неустоимите отстъпки са в комбинация с тарифен план SMART L+ при покупка от онлайн магазина на телекома.

Само по време на оранжевата седмица потребителите могат да се сдобият със флагман смартфона Xperia XZ3 на преференциална цена в брой 969.98 лв. Устройството разполага с 6.0“ QHD+ OLED дисплей, който прави изображението още по-наситено, контрастно и живо. Основната 19 MP Motion Eye камера работи с изкуствен интелект,разпознавайки обектите в кадъра и задава перфектните настройки. Функцията „Предсказване на заснемане“ открива автоматично движението и усмивките в кадър, за да не изпуснете нито един важен миг.

Селфи камерата е 13 MP и прави ярки снимки, независимо от околната светлина. Xperia XZ3 притежава мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845, което го прави изключително подходящ за игри, филми и мултимедия.

Още едно неустоимо предложение по време на оранжевата седмица е моделът от среден клас Xperia 10. Широкият 6-инчов дисплей с формат 21:9 притежава елегантна и изящна форма, която улеснява използването, като е идеален за работа с две приложения едновременно. Функцията „Разделен екран“ се активира лесно и бързо със страничния сензор и стартиращата програма за приложения. Устройството разполага с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™630 3, който се справя лекота с всички приложения, филми и игри. Моделът е на промоционална цена от 369.98 лв. в брой.

Отлични работни характеристики и модерен дизайн има и моделът Xperia XA2. Неговият 5.2“ Full HD дисплей е покрит с ултра здравото стъкло Gorilla Glass 4. Устройството разполага със свръхширокоъгълна 120° селфи камера. Вградените аудио технологии Smart Amplifier, ClearAudio+ и ClearBass правят точни настройки на звука, осигурявайки ви силно и ясно слушане на любимата музика. В периода 10 – 16 април се предлага на цена от 259.98 лв. в брой.

Функционален и елегантен - Sony Xperia XA1 разполага с 5.0“ HD IPS дисплей с типичния за Xperia изчистен стил на корпуса и хомогенен дизайн без странични рамки. Основната му камера е 23 MP със супер бърз хибриден автофокус, за перфектни снимки и видео на обекти в движение. Сензорът Exmor RS™ for mobile и F2.0 обектив осигуряват най-добрите изображения в този клас телефони. Само по време на Оранжевата седмица се предлага на достъпната цена от 89.98 лв. еднократно плащане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови