Тенис турнирът на Peugeot започва този уикенд

OFFNews 13 май 2016 в 15:01 1930 0

Тази събота, 14 май, на кортовете на Български национален тенис център стартира 16-ото издание на тенис турнира Peugeot за смесени двойки-любители. Участниците ще се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека. Традиционно голямата награда е посещение на турнира Roland-Garros.

В събота са квалификациите. В неделя, 15 май, ще се проведат квалификациите за полуфиналите. Полуфиналите ще започнат в 14.00 часа, а финалът е от 15.00 часа.

Победителите ще летят до Париж благодарение Bulgaria Air. Билетите за Roland-Garros са осигурени от BNP Paribas. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат награди от верига спортни магазини SLS Rossignol и BNP Paribas.

По време на турнира ще бъде показан за първи път в България Новият Peugeot 2008. Ще се представят още Oeugeot 508 RXH, най-актуалните скутери и велосипеди Peugeot. Желаещите ще могат да тестват велосипедите на Марката.

Официални партньори на турнира са Bulgaria Air, BNP Paribas, SLS Rossignol, Загорка и Devin.

Партньорска публикация. 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови